Jeg er født og oppvokst i Tromsø, og hadde mitt første møte med yoga i 2006. Etter å ha danset klassisk ballett gjennom 15 år, ble yoga raskt en naturlig overgang fra dansingen.

Jeg var på min første Ashtanga yoga workshop i 2007 med Schirin Zorriasateiny, og i mangel på lærere i Tromsø begynte jeg å praktisere på egenhånd. Jeg har hatt en daglig praksis siden 2011, og gjennomførte i 2012/13 teachertraining med Alexander Medin som er sertifisert av Sri Pattabhi Jois.

Jeg er svært dedikert til å utvikle min egen praksis, og har opp gjennom årene blitt inspirert av mange dyktige lærere. Jeg reiser jevnlig på workshops for utvikle meg videre, og noen av de som har vært en stor inspirasjon for meg er: Petri Raisanen, Manju Jois, Eddie Stern, Kristina Karitinou og Kia Naddermeier.

Som lærer inspireres jeg av å oppleve de positive endringene, både fysisk og mentalt som naturlig integreres ved en jevnlig praksis. 

 

 

 

 

 

 

HELGEKURS FOR NYBEGYNNERE, LØRDAG 31. AUGUST OG SØNDAG 01.SEPTEMBER

På nybegynnerkurset går vi gjennom de grunnleggende prinsippene i Ashtanga yoga. Vi fokuserer på pusteteknikk, energilåser og begynnelsen av førsteserien. Kurset passer for absolutt alle, og man trenger ingen erfaring fra før.

Lørdag 31. aug: 12.00-14.00

Søndag 01.sep: 12.00-14.00

Pris: 800,- for hele kurset, velkommen!     

For mer info og påmelding, ta kontakt på mail eller tlf.